Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Alla Kulörer

Att välja rätt kulör när du ska måla om hemma kan kännas överväldigande med alla olika nyanser som finns. Därför har vi tagit fram ett urval av utvalda kulörer som vi vet fungerar bra i de flesta hem. Våra utvalda kulörer är noga utvalda av våra experter för att skapa harmoni och ge dig inspiration till ditt nästa målarprojekt.

Hitta rätt nyans bland våra utvalda kulörer

Bland våra utvalda kulörer hittar du allt från neutrala nyanser som vitt och grått till mer djärva färger som blått och grönt. Oavsett om du letar efter en kulör till vardagsrummet, sovrummet eller köket så har vi ett brett utbud av nyanser att välja mellan. Våra utvalda kulörer är indelade i olika färgfamiljer för att göra det enklare för dig att hitta rätt nyans.

Neutrala kulörer som passar i alla rum

Våra utvalda kulörer inkluderar flera neutrala nyanser som vitt, grått och beige. Dessa kulörer är tidlösa och passar i de flesta rum. En neutral kulör på väggarna skapar en lugn bas som du sedan kan addera mer färg till med textilier och accessoarer. Våra utvalda kulörer i neutrala nyanser finns i både varma och kalla toner för att passa just din stil.

Skapa stämning med våra utvalda accentkulörer

Om du vill addera lite mer färg till ditt hem så har vi även ett urval av utvalda accentkulörer. Dessa kulörer är perfekta att använda på en fondvägg eller till att måla om mindre ytor som en dörr eller en möbel. Våra utvalda accentkulörer inkluderar mustiga nyanser som terrakotta och petrolblått samt mer dämpade toner som sage och lavendel.

Låt dig inspireras av våra utvalda kulörer

På vår hemsida kan du se våra utvalda kulörer i inspirerande miljöbilder från riktiga hem. Se hur de olika nyanserna kan kombineras för att skapa olika stilar och stämningar. Våra utvalda kulörer är noga utvalda för att vara enkla att matcha med varandra och med andra inredningsdetaljer. Låt dig inspireras och hitta den perfekta kulören till ditt nästa projekt!

Beställ enkelt våra utvalda kulörer online

När du har hittat en kulör som du gillar bland våra utvalda nyanser är det enkelt att beställa den direkt på vår hemsida. Vi erbjuder färg i hög kvalitet. Självklart får du även all information du behöver om hur många liter färg som går åt och vilka verktyg du behöver.