Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Fototapeter

På Familjetapeter har vi marknadens största sortiment. Vi har hela 21 miljoner högupplösta bilder tagna av proffs och i massa olika färger. Du kan i princip få vilket motiv som helst tryckt som fototapet för ditt hem. Alla bilder har blivit noggrant kategoriserade så du enkelt skall hitta ett foto som passar dig bäst. Skulle du mot förmodan inte hitta en bild så kan du kontakta vår kundservice så hjälper vi dig med leta rätt bild för din tapet. Utöver vårt enorma sortiment så utlovar vi även en prisgaranti, vilket betyder att vi garanterar att vi har marknadens lägsta pris. Hittar du samma typ av tapet med samma motiv som säljs billigare så matchar vi det priset. Toppen va? Hos Familjetapeter får du knivskarpa proffsbilder tryckta på högkvalitativa fototapeter till marknadens lägsta pris!

Tips inför valet av fototapet 

Att bestämma och sätta upp sin heminredning kan ibland vara väldigt svårt. Fototapeter och andra typer av fondväggar är inget undantag. Valet av motiv kan ge lite beslutsångest och vissa tycker att det är krångligt att sätta upp en fondtapet. Därför har vi samlat lite generella tips om fototapeter. Vi tycker att alla delar i inredningsprocessen ska vara enkla och roliga! Här kan du läsa om vad du ska tänka på angående material och bildval till din fondvägg. Eller vilka tapetverktyg och vilket lim du ska använda dig av för att sätta upp din fototapet. Vi hoppas att med denna hjälp så blir du nöjd med alla aspekter av din nya fototapet!

Inspireras av våra olika fototapeter  

Hemmet är där de flesta människor spenderar mesta av sin tid. Därför är det viktigt att man är nöjd med sin heminredning så att man kan känna sig bekväm och till ro under alla dessa timmar.  Ibland så kan det vara svårt att veta vad man ska göra för att få ens heminredning personlig och så kallad ”spot on”. Vi har därför samlat lite exempel på fondväggar och på vad man kan göra med våra fototapeter. Efter att ha tittat på lite inspirationsbilder så brukar sinnet fräschas upp och inredningsidéerna flöda naturligt. Gå till länken och titta, njut och inspireras!

Vi har motiv till hela familjen

Familjetapeter är en svensk nätbutik som säljer fototapeter och canvastavlor till hem och företag. Vi på familjetapeter har alla samma målsättning – att med hjälp av fototapeter inspirera och skapa upplevelser för såväl vuxna som barn. Via vår webbutik kan du enkelt själv måttbeställa din fototapet eller välja en ur vårt breda sortiment med färdiga mått. Du kan enkelt navigera och söka bland våra motiv så att du enkelt kan hitta ditt drömmotiv. Istället för att i lördagsrusningen leta bland butikernas 100-tals tapetpärmar kan du nu i lugn och ro - hemma eller på vägen till jobbet välja och beställa våra fototapeter.

Stort utbud av fototapeter – välj och vraka! 

Visste du att vi har över 21 miljoner fototapeter i sortiment! Det gör oss till en av världens största fototapetsleverantörer. Genom att vi endast verkar över nätet, dvs. inga dyra butikslägen och ändå servar kunder med fototapeter från hela norra Europa. Ja, vi har faktiskt kunder från världens alla hörn! Vi håller låga priser utan att tumma på kvaliteten.


Sortiment och kvalitet

Med våra över miljontals fototapeter är vi en av världens största fototapetsleverantörer. När du valt ditt drömmotiv och angett väggens mått trycker vi din fototapet. Vi utvecklar och förfinar ständigt vår tillverkningsprocess och fototapeterna. Vi är inte proffs på allt men fototapeter kan vi! Genom att vi nu även erbjuder ett sortiment av fototapeter med fasta mått har vi ökat dina valmöjligheter och chansen att hitta just det du söker! Perfekt till exempel ett barn rum där man vet att motivet och fototapeten kommer bytas ut efter några år när barnet blir äldre. Vår ambition är att alltid ha bra alternativ i olika prisklasser beroende på situation och faser i livet. Våra måttbeställda fototapeter är formstabila och slitstarka fototapeter av typ non-woven (150g/m2). Våra fototapeter tas fram utifrån högupplösta foton tagna av professionella fotografer. Fototapeten trycks specifikt för dig och din fondväggs mått. Limmet ska appliceras direkt på fondväggen (non-woven lim) och tapet våderna monteras kant i kant. Tapetvådernas bredd är 47,5 cm.Tapeten är enkel att montera men känner du dig osäker konsultera yrkesman.

Prisgaranti – Garanterat marknadens lägsta pris!

Hos Familjetapeter är alla välkomna. Vi tycker att inredning i hemmet ska vara till för alla, utan att plånboken eller något annat behöver begränsa ens inredningsidéer. På familjetapeter.se handlar du våra fototapeter till mycket bra priser. Prisgarantin innebär att vi regelbundet ser över vår prissättning för att säkerställa att du kan handla tryggt och säkert. Skulle du hitta våra fototapeter, till lika motiv och kvalitet, till ett lägre pris hos en annan butik får du köpa produkten från oss till samma pris. Förutsättningen är att det är samma fototapet och specifikationer samt att den kan köpas på lika villkor. Om du mot förmodan skulle hitta en fototapet till ett billigare pris, går du tillväga på följande sätt: Kontakta vår kundservice och meddela var du har hittat den billigare fototapeten. Vi hjälper dig sedan därefter!

Bild på Djur över hela världen Bild på Djur över hela världen

290 kr /m²

Bild på Vintage Dahlia Bild på Vintage Dahlia
Vintage Dahlia
Wallpassion

290 kr /m²

Bild på Growing old Bild på Growing old
Growing old
Scandiwall

290 kr /m²

Sundance No 1 photowallpaper Scandiwall Sundance No 1 photowallpaper Scandiwall
Sundance No 1
Scandiwall

290 kr /m²

Bild på Jungelfåglar Bild på Jungelfåglar
Jungelfåglar
Scandiwall

290 kr /m²

Bild på Bambudjungel Bild på Bambudjungel

290 kr /m²

Bild på Dimmig skog Bild på Dimmig skog
Dimmig skog
Scandiwall

290 kr /m²

Morning silence photowallpaper Scandiwall Morning silence photowallpaper Scandiwall

290 kr /m²

Bild på Autumn is coming Bild på Autumn is coming

290 kr /m²

Bild på Fluffy Bild på Fluffy
Fluffy
Wallpassion

290 kr /m²

Bild på Nordic Woods 5 Bild på Nordic Woods 5
Nordic Woods 5
Scandiwall

290 kr /m²

Green tree branch isolated photowallpaper Scandiwall Green tree branch isolated photowallpaper Scandiwall

290 kr /m²

Evening Flowers photowallpaper Wallpassion Evening Flowers photowallpaper Wallpassion

290 kr /m²

Bild på Bokhyllor Bild på Bokhyllor
Bokhyllor
Scandiwall

290 kr /m²

Bild på Blasting Off Bild på Blasting Off
Blasting Off
Scandiwall

290 kr /m²

Bild på Tropical Empire Bild på Tropical Empire

290 kr /m²

Papaver photowallpaper Scandiwall Papaver photowallpaper Scandiwall
Papaver
Scandiwall

290 kr /m²

Flamingo Garden No4 photowallpaper Scandiwall Flamingo Garden No4 photowallpaper Scandiwall

290 kr /m²

Bild på Winterforest in Sweden Bild på Winterforest in Sweden

290 kr /m²

Bild på Pink Flamingo Bild på Pink Flamingo
Pink Flamingo
Scandiwall

290 kr /m²

Bild på Painted Beauties Bild på Painted Beauties

290 kr /m²

Bild på Breakfast with pachyderms Bild på Breakfast with pachyderms

290 kr /m²

3 2 Flower01xa Hl photowallpaper Scandiwall 3 2 Flower01xa Hl photowallpaper Scandiwall

290 kr /m²

Exotic Wildlife 006 photowallpaper Scandiwall Exotic Wildlife 006 photowallpaper Scandiwall

290 kr /m²

Bild på Man its been a long day Bild på Man its been a long day

290 kr /m²

New York City Brooklyn Bridge photowallpaper Scandiwall New York City Brooklyn Bridge photowallpaper Scandiwall

290 kr /m²

After the shower... photowallpaper Scandiwall After the shower... photowallpaper Scandiwall

290 kr /m²

Cellar with wine barrels  photowallpaper Scandiwall Cellar with wine barrels  photowallpaper Scandiwall

290 kr /m²

Dreamy Horse photowallpaper Wallpassion Dreamy Horse photowallpaper Wallpassion

290 kr /m²

Bild på Three Deers Bild på Three Deers

290 kr /m²

Cute Rabbits photowallpaper Wallpassion Cute Rabbits photowallpaper Wallpassion
Fairytale Deer photowallpaper Wallpassion Fairytale Deer photowallpaper Wallpassion

290 kr /m²

Starry Sky photowallpaper Wallpassion Starry Sky photowallpaper Wallpassion
Stjärnhimmel
Wallpassion

290 kr /m²

Coconut trees photowallpaper Scandiwall Coconut trees photowallpaper Scandiwall
Coconut trees
Scandiwall

290 kr /m²