Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Rätt färg till din tapet - vi har gjort jobbet!

För att underlätta för dig som kund har vi låtit våra proffs på färg och tapet matcha våra populära tapeter med passande målarfärger - vi kallar dem "kulörkompisar". Oavsett om du är ute efter mönstrade eller enfärgade tapeter så hittar du det i vår välsorterade butik!

Färgmatchade tapeter!

Vårt färgkoncept - "Färgsatt & klart"!

Färgmatchade tapeter - Våra proffs på färg och tapet har noga valt ut och matchat våra mest populära tapeter med passande målarfärger - vi kallar dem för "kulörkompisar"! Det här har vi gjort för att göra det enklare för dig som kund att handla färg & tapet!

Kulörkompisar - Vi vill göra det inspirerande enkelt att göra om hemma, därför jobbar vi med kulörer som passar fint tillsammans. I vårt breda sortiment av inomhusfärg hittar du privärd väggfärg, takfärg, snickerifärg och golvfärg.

Svårt att välja - Chansa inte när våra erfarna kulörtrådgivare redan gjort jobbet. I vår butik hittar du mängder med färdiga stilförslag, färgsatta rum och färgmatchade tapeter. Fortfarande osäker? Beställ i så fall hem tapet- och färgprover innan du bestämmer dig!

Färgmatchade tapeter - "Grönt"  

Kliv in i den gröna skogens lugn med våra färgmatchade tapeter som harmoniserar med gröna nyanser av målarfärg. Skapa ett rum, där varje färgton samspelar med tapeternas mönster för att ge en känsla av perfektion. Våra färgexperter har skapat dessa kombinationer för att förenkla ditt val, så du kan njuta av ett sammanhängande och genomtänkt rum utan att gissa. Är du osäker - beställ då våra handmålade prover och se hur kulörerna kan förvandla ditt rum.

Färgmatchade tapeter - "Blått" 

Låt ditt rum andas den blå himlens klarhet och havets djup med våra färgmatchade tapeter. Våra färgsättare har valt lämpliga kulörer som perfekt kompletterar tapeterna för att ge ett behagligt och vackert resultat. Genomtänkta färgpaletter skapar rum som är fridfulla och perfekta för avkoppling eller inspirerande samtal. Upptäck våra noga utvalda "kulörkompisar" genom att beställa hem färgprover och se hur de passar i ditt eget hem.

Färgmatchade tapeter - "Beige" 

Beige är inte bara en färg, det är ett uttryck för elegans och tidlöshet. Våra färgmatchade tapeter i beige toner erbjuder en sofistikerad bakgrund som är både inbjudande och lugnande. Våra stilrådgivare har skapat dessa matchningar för att skänka rummet en varm och ombonad känsla, med en fräsch och modern twist. Förenkla processen att välja genom att beställa våra prover, och känn själv hur de beige nyanserna berikar ditt hem med en subtil men bestämd stil.


Få mer inspiration till hemmet