Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Hitta dina favoriter här!

För att underlätta för dig som kund har vi låtit våra proffs på färg och tapet matcha våra populära tapeter med passande målarfärger - vi kallar dem "kulörkompisar". Oavsett om du är ute efter tapet, målarfärg, eller både och, så har vi tagit fram färdiga stilförslag och färgsättningar som gör det enkelt att lyckas med sitt hemmaprojekt!

"Shoppa stilen" - vi har gjort jobbet!

Vårt färgkoncept - "Färgsatt & klart"!

Färgsättningar - För att göra det enkelt för dig som kund har vi samlat några av våra mest populära och gångbara kulörer och färgsatta rum. Vi hoppas att du hittar något du tycker om - låt dig inspireras och låt fantasin flöda!

Färgmatchade tapeter - Våra proffs på färg och tapet har noga valt ut och matchat våra mest populära tapeter med passande målarfärger - vi kallar dem för "kulörkompisar"! Det här har vi gjort för att göra det enklare för dig som kund att handla färg & tapet!

Populära kulörer - Hos oss hittar du mänger av fantastiska kulörer som garanterat kommer att göra ditt hem harmoniskt och personligt. Våra färgsättare har noggrant tagit fram vackra kulörer som vi vet att både vi och ni tycker om!

FÄRGSÄTTNINGAR! 

Oavsett om du är ute efter klassisk tidlös känsla i ditt hem eller om du vill ligga i framkant med de senaste kulörtrenderna så hittar du din nyans hos oss! Låt din personlighet och stil ta plats, och låt fantasin flöda - Välkommen att inspireras!

FÄRGMATCHADE TAPETER! 

Kliv in i ett harmoniskt rum med våra färgmatchade tapeter som harmoniserar med nyanser av målarfärg. Skapa ett rum, där varje färgton samspelar med tapeternas mönster för att ge en känsla av perfektion. Våra färgexperter har skapat dessa kombinationer för att förenkla ditt val, så du kan njuta av ett sammanhängande och genomtänkt rum utan att gissa. Är du osäker - beställ då våra handmålade prover och se hur kulörerna kan förvandla ditt rum.

POPULÄRA KULÖRER! 

Vi älskar färg och vi vet att olika nyanser påverkar människan på olika sätt. Oavsett om du vill omge dig av naturens lugna och harmoniska toner, eller är ute efter en piggare kulör som skapar kreatvitet och energi så hittar du dem hos oss. Låt dig inspireras av alla våra nyanser och hitta just din favoritkulör! Osäker på ditt val? Beställ i så fall våra handmålade prover och se hur kulörerna kan förvandla ditt rum.


Få mer inspiration till hemmet