Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans
Monica Karlstein

Monica Karlstein

Kulörer att älska länge – och alltid återkomma till!

Alla tips och råd om färgsättning jag som inredare brukar ge till mina kunder och följare har jag äntligen, efter tio års tid, kokat ner till en egen färgkollektion med Svanenmärkt färg.

Mina kulörer är ett självklart go to-place så snart du ska göra om hemma för att få till ett tidlöst, trivsamt och inbjudande hem. Under nästan ett helt år har jag jobbat med att blanda färg och laborera fram de här kulörerna som lever upp till mina skyhöga krav som inredare. Helt enkelt hittat de kulörer som jag tycker ser lika snygga ut i norrläge som i söderläge, i dagsljus som i skymning och sommar som vinter. De är alla väl avvägda och noggrant utvalda och blir en fin och vacker grund att stå på när du inreder hela ditt hem.

Det här är som du ser inga trendfärger som du tröttnar på när modet går ur tiden. Det är istället kulörer som fångar upp det naturliga dagsljuset som vi har i Sverige, även under mörka vintern, och lyfter rums fina egenskaper och skapar en behaglig känsla. Inte bara den här säsongen utan varje dag, varje år. Ja, till och med en livstid om så önskar.

Med den här kulörkartan behöver du inte ens tänka – för så länge du håller dig till de här kulörerna kan du mixa och matcha hejvilt utan att det blir tokigt. Kulörkartan utgår från fyra kulörer i två varianter med olika mycket svärta, så att du själv kan välja mellan en ljus och en mörkare version av varje kulör beroende på vad som passar i ditt hem.

Förutom att kulörerna är otroligt vackra precis som de är, varje färg var och en för sig eller i grupp så har kulörerna också tagits fram för att matcha de stora tapetvaruhusens allra mest populära tapeter. Så vill du matcha en tapet är det mest troligt att du hittar ”the perfect match” i den här kulörkollektionen.  

Målarfärg
Wallpassion
Kulör W173 Sommarljus by Monica Karlstein

Från 279 kr

Målarfärg
Wallpassion
Kulör W174 Skogsfröjd by Monica Karlstein

Från 279 kr

Målarfärg
Wallpassion
Kulör W175 Kvällsdimma by Monica Karlstein

Från 279 kr

Målarfärg
Wallpassion
Kulör W176 Havsbris by Monica Karlstein

Från 279 kr

Målarfärg
Wallpassion
Kulör W177 Vågskvalp by Monica Karlstein

Från 279 kr

Målarfärg
Wallpassion
Kulör W178 Fjällmoln by Monica Karlstein

Från 279 kr

Målarfärg
Wallpassion
Kulör W179 Blomsterhav by Monica Karlstein

Från 279 kr

Målarfärg
Wallpassion
Kulör W180 Morgongåva by Monica Karlstein

Från 279 kr