Till alla i familjen
Prisgaranti
Fraktfritt
Hemleverans

Beslutsångesten som kan uppstå när du ska välja färg.

Att välja kulör kan både vara kul och svårt. Här nedan hittar du massor av härlig information för att förenkla valen. Vad betyder färg och vad vill du åstadkomma?

Färgsatt & klart!

Vårt färgkoncept - "Färgsatt & klart"!

Årets populäraste färgsättningar - Vissa färgkombinationer är mer populära än andra. För att göra det enkelt för dig som kund har vi samlat några av årets mest populära och gångbara kulörer. Ta en titt nedan och låt dig inspireras!

Klassiska alltid aktuella stilar - Tycker du om klassiska kulörer och mönster? Vill du känna dig trygg i att det blir harmoniskt och snyggt när du gör om? I så fall hittar du några "säkra kort" nedan som vi vet att många av våra kunder älskar.

Trendigt - Är du en person som tycker om att ligga i framkant och följa det som trendar just nu? Spana i så fall in våra tips nedan där vi samlat ett antal spännande aktuella kulörer och färgsättningar som är heta just nu.

Årets populäraste färgsättningar 

Spana in årets mest populära färgsättningar och låt dig inspireras av de mest eftertraktade kulörerna. Upptäck hur du kan förnya ditt hem med färger som talar till tiden vi lever i! Vår exklusiva samling av årets favoritkulörer är en hyllning till de mest framträdande färgtrenderna. Varje nyans har sitt unika uttryck och sin förmåga att väva samman en estetik som är lika aktuell som den är oemotståndlig. Upplev hur dessa noggrant utvalda färger kan förvandla ditt hem och reflektera din personlighet och stil!

Klassiska alltid aktuella stilar 

Klassiska färger och mönster står sig över tiden och skänker ditt hem en tidlös elegans. Vår samling av "säkra kort" innehåller kulör- och tapetkombinationer som alltid fungerar. Välj bland våra mest älskade klassiker för att skapa en miljö som är både välkomnande och estetiskt tilltalande. Vare sig du längtar efter det diskreta eller det djärva, finner du här de säkra valen som garanterat kommer att väcka beundran i ditt hem, säsong efter säsong.

Trendigt 

Bli en del av nuet med vårt trendiga sortiment. Ta del av våra handplockade färgsättningar som speglar de senaste rörelserna inom färg, tapet och design. Med en fingertoppkänsla för det som är på uppgång har vi samlat kulörer och färgkombinationer som andas innovation och framåtanda. Låt dessa inspirernade färgsättningar bli din guide till ett hem som både är personligt och i framkant när det gäller inredningstrender.


Få mer inspiration till hemmet